Mysig uteplats

Två veckor i nya lägenheten
Nu har det gått två veckor sen jag och min kille flyttade in i vår nya lägenhet inne i stan. Tidigare bodde vi ju ute i en liten förort  utanför stan. Vi trivs jättebra här, vilket jag inte har tvivlat på alls. Jag har ju ända sen jag var liten velat flytta in till en lägenhet i stan, med stora fönster, högt i tak och en liten fransk balkong. Och den drömmen har nu på ´äldre dar´gått i uppfyllelse. En sak som jag aldrig skulle tänkt på om vi flyttade hit när jag var barn eller om jag aldrig bott någon annanstans men som jag lägger märke till nu är vilken bra fastighetsskötsel de har här! 

Jag tänker också på hur otroligt mysigt det är med innergårdar. Det finns ju absolut på andra ställen än här inne i stan men jag har aldrig bott på i ett lägenhetshus som har en mysig, stängd innergård som endast är för de som är boende i huset. Men detta är något jag verkligen uppskattar har jag insett, det är perfekt att bjuda hem vänner på middag och sitta ute på gården vid ett av de fina träborden som står där. Det finns en liten bod ute på gården med olika dekorationer, som dukar, ljusslingor och ljusstakar.  Det tycker jag är så fint gjort av de som bor här, att de alla har gått ihop för att köpa lite sånna här prylar som alla kan få använda sig av. 

Sen är det också mysigt vissa sommarkvällar när det är flera från området som är uta samtidigt, det blir som ett eget litet samhälle vilket jag tycker är jätteroligt. Det gör att området känns tryggare och också roligare att bo i eftersom att sammanhållningen är så pass bra mellan alla som bor här.